Steeds meer van onze klanten willen foutloos werken. TWI Company helpt ze hierbij en hierdoor groeien wij snel. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe marketing/communicatie stagiaire.

Wie zijn wij:

TWI Company is een speeltuin voor medewerkers die hun talenten willen ontwikkelen en het geweldig vinden om klantgericht bezig te zijn. Wij zijn een mensgerichte organisatie met een dynamisch team waarin we met elkaar samenwerken om de klanten optimaal te bedienen. Menskracht staat centraal binnen TWI. Dat betekent in de praktijk dat wij zorgen dat de coaches van TWI company ook echt aansluiten bij de teams bij klanten. En pakt het toch anders uit, dan passen wij het team aan. De mensen in het proces zijn de basis. Het is onze uitdaging om de senioriteit in een team optimaal te benutten en jong en oud van elkaar te laten leren. We vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit en je talenten optimaal kunt benutten. Zit je ergens mee spreek dit dan uit zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Heb je ideeën breng ze in en als je het leuk vindt dan kun je meedraaien met ontwikkelteams.

Wat ga je doen:

Vind je het leuk om mee te draaien in een sales/marketing team en te zorgen dat TWI Company goed vindbaar is en de site hoog converteert? Dan is dit iets voor jou! Het zal dus voornamelijk gaan om een meewerkstage.

Tijdens deze stage mag jij ondersteunen met goed vindbaar maken van onze website middels SEO/SEA en blogs. Hiermee ga je direct aan de slag in samenwerking met betrokken collega’s. Denk aan de volgende taken;

  • SEO
  • SEA
  • Google analytics
  • Nieuwsbrieven
  • optimalisatie van de website
  • Webinars
  • Het bemiddelen in partnerships
  • Het organiseren van events
Naast de bovenstaande verantwoordelijkheden ben je samen met je collega’s ook het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) klanten die vragen hebben over onze trainingen. Af en toe de telefoon opnemen of een mail beantwoorden hoort er dus bij.
vABC Groep Basispakket Beloning

Wat zoeken wij:

Wat bieden wij:

Solliciteer direct:

CV:
pdf / docx / jpg en max 6MB