Standaardiseren met Training Within Industry

Ben je op zoek naar manieren om de efficiëntie en effectiviteit van je bedrijfsprocessen te verbeteren? Bij TWI Company begrijpen we dat de sleutel tot succes ligt in het creëren van werkstandaarden en het standaardiseren en normaliseren van werkprocessen. In een snel veranderende zakelijke omgeving zijn standaardisatie en normalisatie van cruciaal belang om concurrentievoordeel te behouden en groei te realiseren.

De resultaten liegen er niet om

besparing inwerktijd
Besparing inwerktijd
0 %
trainingsstandaarden
Besparing op afkeur en rework
0 %
sneller opschalen
Sneller opschalen
0 %

Direct starten met de TWI methodiek?

Download hier onze e-book “Stap voor stap foutloos werken” en ontdek hoe je foutloos werken kunt implementeren in jouw organisatie.

Ontdek hoe je foutloos werken implementeerd

Het TWI stappenplan uitgelegd in 14 pagina’s 

Zo weet jij waar je moet beginnen

Plan van aanpak 2023 TWI

Waarom zou je kiezen voor TWI om het inwerkproces te versnellen?

Het inwerken van nieuwe medewerkers kan een uitdagend en kostbaar proces zijn. De traditionele methoden vereisen vaak veel tijd en middelen, wat ten koste gaat van de productiviteit. Met Training Within Industry kun je dit proces effectief en efficiënt maken.

Door trainingsstandaarden en procesprocedures te gebruiken, creëer je een gestructureerde en geoptimaliseerde omgeving voor nieuwe medewerkers. Dit leidt niet alleen tot een snellere inwerkperiode, maar zorgt er ook voor dat ze vanaf het begin consistent en accuraat werken.

standaardisatie van werkprocessen

Standaardisatie van werkprocessen

Bij TWI Company beschikken we over een team van experts dat gespecialiseerd is in processtandaardisatie. We begrijpen dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, en daarom passen we onze aanpak aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om de productielijn, logistiek of andere bedrijfsprocessen, we hebben de ervaring en tools om jouw organisatie te begeleiden naar succesvolle werkproces standaardisatie.

Onze experts helpen je bij het in kaart brengen van de interne processen binnen jouw organisatie. We voeren een grondige interne analyse van processen uit om zwakke punten en kansen voor verbetering te identificeren. Samen met jou ontwikkelen we strategieën om deze processen te stroomlijnen en te optimaliseren, zonder de unieke identiteit van jouw organisatie uit het oog te verliezen.