De TWI-methode

Bij TWI Company begrijpen we dat je wellicht nieuwsgierig bent naar de TWI-methode en hoe deze innovatieve aanpak jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen. Bij TWI Company nemen we de tijd om je organisatie te begrijpen en bieden begeleiding die specifiek is afgestemd op jouw behoeften. Samen bouwen we aan een solide basis voor groei en succes. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden van TWI voor jouw bedrijf.

De resultaten liegen er niet om

besparing inwerktijd
Besparing inwerktijd
0 %
trainingsstandaarden
Besparing op afkeur en rework
0 %
sneller opschalen
Sneller opschalen
0 %

Direct starten met de TWI methodiek?

Download hier onze e-book “Stap voor stap foutloos werken” en ontdek hoe je foutloos werken kunt implementeren in jouw organisatie.

Ontdek hoe je foutloos werken implementeerd

Het TWI stappenplan uitgelegd in 14 pagina’s 

Zo weet jij waar je moet beginnen

Plan van aanpak 2023 TWI

Wat is TWI?

Training Within Industry, ofwel TWI, is een gestructureerde en bewezen methode die oorspronkelijk is ontwikkeld tijdens de Tweede Wereldoorlog om de Amerikaanse industrie te helpen bij het opschalen van de productie. Maar wat maakt de TWI-methode zo bijzonder en tijdloos? Het antwoord ligt in zijn veelzijdigheid en effectiviteit. De TWI-methode wordt nu wereldwijd erkend als een krachtige tool voor het verbeteren van processen, het ontwikkelen van vaardigheden en het vergroten van de efficiëntie in allerlei industrieën.

Of je nu op zoek bent naar manieren om de efficiëntie te verbeteren, de kwaliteit van je producten of diensten te verhogen, of de vaardigheden en betrokkenheid van je medewerkers te stimuleren, met de TWI-methode kun je het allemaal bereiken.

standaardisatie van werkprocessen

Of je nu opereert in de maakindustriefoodindustriezorgsector of in de logistiek, TWI kan jouw organisatie naar het volgende niveau tillen. TWI Company is jouw betrouwbare partner voor het ontsluiten van de volledige potentie van de TWI-methode. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw bedrijf kunnen transformeren met Training Within Industry. Bij TWI Company zijn we hier om je te helpen slagen.

Training Within Industry inzetten in jouw organisatie?

Maar hoe kun je nu profiteren van de TWI-methode in jouw organisatie? TWI Company is hier om je te helpen! Als partner van TWI Company krijg je deskundige begeleiding en training om TWI effectief te implementeren in jouw organisatie. Onze ervaren coaches staan klaar om jou te helpen bij elke stap van het proces, van de eerste planning tot de uiteindelijke resultaten.

Kortom, de TWI-methode is een bewezen methode om jouw organisatie te helpen groeien en excelleren. Wil je de voordelen van Training Within Industry ervaren? Word dan een partner van TWI Company en zet de eerste stap naar operationele excellence en de ontwikkeling van jouw medewerkers. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe TWI jouw organisatie naar nieuwe hoogten kan tillen. Samen bereiken we succes!