Elicit online

Elke organisatie heeft experts rondlopen die een schat aan ervaring hebben opgebouwd in het beheersen van de productieprocessen.

Met onze software stellen we organisaties in staat om zelfstandig, gestructureerd en zeer snel deze waardevolle ervaringskennis vast te leggen.

Expertise uit verschillende afdelingen van een proces of installatie wordt gebundeld in een kennisfile en ingezet voor het meetbaar opleiden van medewerkers en verbeteren van operationele performance.

Dit in combinatie met Training Within Industry bied de perfecte fit voor jouw uitdaging

Elicit Logo

Worksmart

Door de jaren heen hebben wij geleerd dat een goede opleiding in een productieorganisatie essentieel is. Meer dan 50% van de medewerkers die in hun eerste jaar stoppen bij een werkgever geven aan dat dit komt omdat er geen duidelijk opleidingsplan is. Wij kunnen u helpen om een goed opleidingsplan op te zetten. Daarnaast kunnen wij u helpen met het opzetten van een pre- en onboarding programma. Hier hoort natuurlijk ook een betrouwbare uitzendorganisatie bij waarme we onze krachten kunnen bundelen.

WorkSmart Logo 001
40 Second Example Screen

A New Spring

 New Spring ondersteunt onze klanten met een effectieve online blended learning. Ze bieden een platform met verschillende leermethodes, ingericht op de wensen van de  klant! 

anewspring logo
Beeldmerk FIT2030 (web)

FIT2030 (Stichting SOL)

Food In Transitie is hét programma van Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie waarmee bedrijven in de levensmiddelenindustrie toekomstbestendig kunnen worden voor 2030.

Als FIT2030 partner zetten wij onze expertise, kennis en kunde op het gebied van TWI in om bedrijven weerbaar én wendbaar te maken voor de uitdagingen van de toekomst.

Wil jouw bedrijf aan de slag met een (of meerdere) van de hierboven genoemde thema’s? Dan is de kans groot dat je hierbij gebruik kunt maken van subsidie via Food in Transitie 2030. 

Meer weten over FIT2030? Neem contact op.

 

AG5

*”Skillsmatrixen bouwen zonder te programmeren.”

AG5 helpt onze klanten met het bouwen van visueel aantrekkelijke skillsmatrixen.

AG5 skillmatrix

KSL Solutions

Ben jij teamleider en wil je je afdeling laten excelleren zondeer poespas, geen moeilijke modellen, geen wiskunde. Behapbaar, niet een paar dagen in een klaslokaal en red je er maar mee, maar gewoon online en eventueel met begeleiding bij jou op de afdeling.

Speciaal hiervoor hebben wij een opleiding gemaakt; het teamleiderjaarprogramma!

Winnen met KSL Solutions