Werken bij TWI company

Wij geloven dat vrijheid en verantwoordelijkheid de basis vormen van leuk werk. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en daarbij ben je eigenaar van het indelen van je eigen tijd. Jij bepaald jouw eigen werk en de rollen die jij vervult.

Wij gaan ervan uit je heel goed zelf beslissingen kunt nemen. En weet je het even niet? Dan zijn jouw collega’s er om met je mee te denken. Wat wij belangrijk vinden is dat we samen sturen, in plaats van aansturen.

Wij zijn ervan overtuigd dat gelukkige collega’s zorgen voor gelukkige klanten. Om gelukkig te zijn in je werk moet je het leuk vinden om het te doen. Dit kan alleen als het werk jou interesseert, je daarin uitdaging vindt en je autonomie hebt.

Wij geloven in een zelfsturende organisatie. In onze organisatie spreken we van een speelveld. Op ons veld staan alle medewerkers met hun waarden in verbinding met elkaar, en worden werkzaamheden steeds in wisselende samenstellingen uitgevoerd.

Zijn dit waarden die jij met ons deelt? Klinkt dit als een organisatie waar jij deel van uit wil maken? Neem dan direct contact met ons op, en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!