Gratis download: Voorkom lange inwerkprocessen & verloop onder productiemedewerkers met onze TWI Methode

Behoud overzicht en structuur in tijden van chaos

Wat zeggen onze tevreden klanten?

Een professioneel uitgevoerde pilot door een gedreven projectteam, van begin tot eind, je zou willen dat ieder project zo soepel gaat. Samen mooie resultaten behaald in standaardisatie van werkinstructies. Met een krappe arbeidsmarkt is het heel fijn als je als medewerker weet wat er van je verwacht wordt en dat inwerktijden verkort zijn van enkele weken naar enkele dagen.
- Liliane Omari-Németh CEO Food connect producent van maaltijd thuis
“Als we niets hadden gedaan, waren de Waterschapskosten zeker opgelopen tot € 600.000,- per jaar, terwijl we nu op een kostenpost van € 50.000,- uitkomen”
- Remco Rijsenbrij CEO
"Met de TWI methode is de tijd relatief kort om te beoordelen of iemand geschikt is voor een functie. Vroeger hadden we soms mensen een half jaar tot een jaar hier rondlopen, waarna we pas afscheid van ze namen. "Nu draait iemand maximaal drie tot vier weken mee, en als we dan niet tevreden zijn, dan stoppen we vroegtijdig."
- Nabil Iqrarouch HR-Manager Lemoine Emst

Een goed eindproduct, daar draait het om bij training within industry. Elke dag opnieuw.

Waarom is een goed inwerktraject voor medewerkers zo belangrijk?

Een effectief inwerktraject voor nieuwe productiemedewerkers is belangrijk voor elk bedrijf, vooral gezien het hoge verloop in de industrie en de noodzaak om te groeien. Het inwerken van nieuwe medewerkers in het productieproces kan echter veel tijd en middelen kosten, en in de beginfase gaan gepaard met fouten in de productie. Door een gestandaardiseerd inwerktraject te implementeren, kan je als bedrijf consistentie en standaardisatie waarborgen binnen de productieomgeving. Het zorgt ervoor dat alle medewerkers op dezelfde manier worden ingewerkt, wat de efficiëntie bevordert en de kans op fouten vermindert. 

 

Bovendien voorkom je dat iedere nieuwe medewerker op een andere manier wordt ingewerkt. Dit zorgt voor consistentie in het productieproces, waardoor de voorspelbaarheid van de resultaten hoger komt te liggen. Al met al draagt een goed gestructureerd inwerktraject bij aan het succes en de groei van je bedrijf door de productiviteit te verhogen, de operationele efficiëntie te verbeteren en de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen. Elk proces kent in- en output. Dat wat ertussen gebeurt maakt de kwaliteit.

Ook je nieuwe medewerkers direct laten presteren op de werkvloer zonder lange inwerktrajecten?