Optimaliseer je onboarding proces met TWI

Welkom bij TWI Company, jouw partner in het verbeteren van de manier waarop je nieuwe medewerkers onboard. Het onboardingsproces is een kritieke fase voor elke organisatie. Een effectief onboarding programma is niet alleen de sleutel tot het verwelkomen van nieuwe teamleden, maar ook om hen snel inzetbaar te maken, de betrokkenheid te vergroten en de productiviteit te verhogen. Hier komen de bewezen methoden van Training Within Industry om de hoek kijken.

De resultaten liegen er niet om

besparing inwerktijd
Besparing inwerktijd
0 %
trainingsstandaarden
Besparing op afkeur en rework
0 %
sneller opschalen
Sneller opschalen
0 %

Direct starten met de TWI methodiek?

Download hier onze e-book “Stap voor stap foutloos werken” en ontdek hoe je foutloos werken kunt implementeren in jouw organisatie.

Ontdek hoe je foutloos werken implementeerd

Het TWI stappenplan uitgelegd in 14 pagina’s 

Zo weet jij waar je moet beginnen

Plan van aanpak 2023 TWI

Waarom TWI voor het onboardingsproces?

Met de TWI-methode wordt het onboarden van nieuwe medewerkers een gestructureerd onboarding traject dat resulteert in productievere en tevredenere teamleden. TWI biedt een set tools en technieken die specifiek zijn ontworpen om het onboarden te verbeteren en de leercurve te verkorten. Het zorgt voor consistente training en waarborgt dat medewerkers de juiste vaardigheden en kennis verwerven om hun taken effectief uit te voeren.

standaardisatie van werkprocessen

Optimaliseer je onboarding traject met TWI Company

Als je streeft naar een geautomatiseerde onboarding trajecten die zowel de productiviteit als de tevredenheid van nieuwe medewerkers verbetert, dan is TWI de oplossing. TWI Company biedt uitgebreide expertise en begeleiding om je te helpen bij het implementeren van de TWI methode in je onboarding programma. Onze ervaren professionals begrijpen de complexiteit van onboarding en kunnen je helpen bij het ontwerpen van aangepaste, geautomatiseerde onboarding trajecten die voldoen aan de specifieke behoeften van je organisatie.

Het onboarding programma van nieuwe medewerkers hoeft geen ingewikkeld proces te zijn. Met TWI, bereik je snel en effectief resultaten en zorg je voor een soepele overgang voor nieuwe teamleden. Neem vandaag nog contact op met TWI Company en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het optimaliseren van je onboarding proces!