Inwerktijd versnellen

met TWI

Inwerken kan een tijdrovend en kostbaar proces zijn. Maar wat als we je vertelden dat er een bewezen methode is om dit proces aanzienlijk te versnellen en de efficiëntie te verbeteren? Dat is waar TWI (Training Within Industry) in beeld komt. Met TWI kun je jouw inwerktijd aanzienlijk verkorten en gestructureerd werken met proces procedures en trainingsstandaarden.

Door Training Within Industry te implementeren, verminder je de tijd die nodig is om nieuwe medewerkers vertrouwd te maken met de bedrijfsspecifieke werkwijze. Dit betekent minder fouten, minder verspilling van tijd en middelen, en een snellere integratie van nieuwe medewerkers in het team.

De resultaten liegen er niet om

besparing inwerktijd
Besparing inwerktijd
0 %
trainingsstandaarden
Besparing op afkeur en rework
0 %
sneller opschalen
Sneller opschalen
0 %

Direct starten met de TWI methodiek?

Download hier onze e-book “Stap voor stap foutloos werken” en ontdek hoe je foutloos werken kunt implementeren in jouw organisatie.

Ontdek hoe je foutloos werken implementeerd

Het TWI stappenplan uitgelegd in 14 pagina’s 

Zo weet jij waar je moet beginnen

Plan van aanpak 2023 TWI

Waarom zou je kiezen voor TWI om het inwerkproces te versnellen?

Het inwerken van nieuwe medewerkers kan een uitdagend en kostbaar proces zijn. De traditionele methoden vereisen vaak veel tijd en middelen, wat ten koste gaat van de productiviteit. Met Training Within Industry kun je dit proces effectief en efficiënt maken.

Door trainingsstandaarden en procesprocedures te gebruiken, creëer je een gestructureerde en geoptimaliseerde omgeving voor nieuwe medewerkers. Dit leidt niet alleen tot een snellere inwerkperiode, maar zorgt er ook voor dat ze vanaf het begin consistent en accuraat werken.

standaardisatie van werkprocessen

De voordelen van TWI voor gestructureerd werken

Maak kennis met TWI Company 

Kortom, TWI is een goed hulpmiddel bij het versnellen van je inwerktijd en het optimaliseren van je inwerkproces. Met trainingsstandaarden, procesprocedures en gestructureerd werken, kun je de productiviteit verhogen en de kosten verlagen. TWI Company staat klaar om je te helpen bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe TWI jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen.

Onze experts helpen je bij het in kaart brengen van de interne processen binnen jouw organisatie. We voeren een grondige interne analyse van processen uit om zwakke punten en kansen voor verbetering te identificeren. Samen met jou ontwikkelen we strategieën om deze processen te stroomlijnen en te optimaliseren, zonder de unieke identiteit van jouw organisatie uit het oog te verliezen.