Training Within Industry:
Toepasbaarheid in industrieën​

Training Within Industry (TWI) is een methode voor het opleiden van werknemers in basisvaardigheden. TWI is toepasbaar in een breed scala aan industrieën. De methode is vooral geschikt voor bedrijven die werken met repetitieve taken, zoals productiebedrijven, assemblagefabrieken en logistiekcentra. Training Within Industry kan ook worden toegepast in dienstverlenende bedrijven, zoals zorginstellingen, callcenters en hotels.

Direct starten met de TWI methodiek?

Download hier onze e-book “Stap voor stap foutloos werken” en ontdek hoe je foutloos werken kunt implementeren in jouw organisatie.

Ontdek hoe je foutloos werken implementeerd

Het TWI stappenplan uitgelegd in 14 pagina’s 

Zo weet jij waar je moet beginnen

Plan van aanpak 2023 TWI

Toepassingsmogelijkheden in diverse industrieën

 

Bij TWI Company staan we klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor specifieke uitdagingen in deze diverse industrieën. Onze toewijding aan innovatie en verbetering zorgt ervoor dat we altijd streven naar de hoogste normen van prestaties en klanttevredenheid in elke sector waarin we actief zijn. Samen kunnen we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Ontdek de voordelen van TWI

Training Within Industry biedt een reeks voordelen voor jouw organisatie. Ten eerste kan TWI helpen de productiviteit van jouw medewerkers aanzienlijk verhogen door hen te helpen om taken, zoals het inwerken of het trainen van (nieuw) personeel, sneller en efficiënter uit te voeren. Bovendien kan TWI leiden tot verbeterde kwaliteit doordat fouten worden verminderd en klachten van klanten worden teruggedrongen.

Een ander voordeel is de toegenomen motivatie van jouw werknemers. Training Within Industry moedigt hen aan om voortdurend hun vaardigheden en veiligheid te verbeteren, wat resulteert in een cultuur van groei en ontwikkeling binnen jouw organisatie. Last but not least kan TWI bijdragen aan kostenbesparingen. Door de duur en doorlooptijd van trainingen te voorspellen zullen kosten verminderen en kun je aanzienlijke besparingen realiseren op jouw personeelsbudget.

Bij TWI Company zijn we toegewijd om organisaties te helpen deze voordelen te benutten en hun operationele efficiëntie te verbeteren. Onze expertise stelt je in staat om concurrentievoordeel te behalen en jouw doelen te bereiken terwijl je tegelijkertijd een goed opgeleid en gemotiveerd team behoudt.

Productie:

TWI kan van onschatbare waarde zijn in productiefaciliteiten die een breed scala aan producten vervaardigen. Of het nu gaat om auto’s, elektronica of voedsel, onze technologie kan de veiligheid voor product en medewerker verbeteren om zo de productkwaliteit te verhogen.