Wie zijn wij:

TWI company is een speeltuin voor medewerkers die hun talenten willen ontwikkelen en het geweldig vinden om klantgericht bezig te zijn. Wij zijn een mensgerichte organisatie met een dynamisch team waarin met elkaar samen werken om de klanten optimaal te bedienen. Menskracht staat centraal binnen TWI. Dat betekent in de praktijk dat wij zorgen dat de coaches van TWI company ook echt aansluiten bij de teams bij klanten. En pakt het toch anders uit, dan passen wij het team aan. De mensen in het proces zijn de basis. Het is onze uitdaging om de senioriteit in een team optimaal te benutten en jong en oud van elkaar te laten leren. We vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit en je talenten optimaal kunt benutten. Zit je ergens mee spreek dit dan uit zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Heb je ideeën breng ze in en als je het leuk vind dan kun je meedraaien met ontwikkelteams.

Opdrachtomschrijving:

Onderzoek wat de voordelen zijn van het leveren van getrainde uitzendkrachten in vergelijking met niet getrainde uitzendkrachten. Onderzoek welke taken hiervoor geschikt zijn en daadwerkelijk een verschil maken. Maak hiervoor een business case voor zowel de klant als het uitzendbureau.  

De focus ligt op het minimaliseren van inwerktijd, het ontlasten van bedrijven en het identificeren van strategieën waarmee een uitzendbureau zich kan onderscheiden. Dit onderzoek vereist nauwe samenwerking met zowel WorkSmart als Lemoine. Door deze tweeledige aanpak kan begrip worden ontwikkeld of er een win-win situatie kan worden ontwikkeld voor zowel Worksmart als Lemoine.

Bovendien is directe betrokkenheid met TWI Company essentieel. Dit biedt niet alleen de mogelijkheid om de training te volgen en inzicht te krijgen in de TWI-methode, maar resulteert ook in het behalen van een certificaat. TWI company is daarnaast specialist in het toepassen van de methode.

vABC Groep Basispakket Beloning

Wat ga jij doen:

Wat bieden wij:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in de sales? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met CV en motivatiebrief. Stuur deze naar robbin@twicompany.com of bel op +31 6 57 83 49 85

Solliciteer direct:

CV:
pdf / docx / jpg en max 6MB