X

Info

TWI 2.0 Kennismakingsworkshop

Met TWI 2.0 effectief en productief inspelen op de toekomst, wij helpen je graag verder

De TWI 2.0 werkwijze brengt een compleet nieuw ontwikkelde kijk op de bewezen TWI methode.
Tijdens deze kennismakingsworkshop ga je kennismaken met deze TWI 2.0 werkwijze, zelf ervaren hoe een training volgens TWI 2.0 wordt gegeven én delen we de concrete resultaten uit de praktijk van onze klanten. Dus geen theoretische verhalen, maar ervaringen uit de praktijk, ook is er ruimte om te bespreken hoe TWI 2.0 een bijdrage bij jou kan leveren.

Het te verwachten resultaat van TWI 2.0:

  • Verkorte inwerk/trainingstijd met 60-80 %
  • Reductie fouten (kwalitatief & efficiency) >90%
  • Veiligheid verbetert (voor product en medewerker)
  • Effectiviteit inwerkperiode verbetert
  • Competenties per medewerker inzichtelijk

20e eeuw; Ontstaan TWI:

“Napoleon ontwikkelde logistiek, Roosevelt ontwikkelde TWI”

De TWI-methode komt uit de vorige eeuw en is inmiddels 70 jaar oud. De aanleiding voor het ontwikkelen van deze methode wat de noodzaak om effectief en efficiënt mensen te kunnen trainen in het produceren van wapens in de Amerikaanse (oorlogs)industrie. Het feit dat zij in staat waren op grote schaal zeer effectief te kunnen werken (foutloos en in vereiste tempo) heeft uiteindelijk de overwinning gebracht.

Na de oorlog is de TWI-methode in Japan verder doorontwikkeld. De Japanners moesten hun ingestorte economie weer naar wereld niveau terug brengen, daarom hebben zij WCM-technieken (World Class Manufacturing) (door)ontwikkeld. TWI is hier een onderdeel van.

21e eeuw; TWI 2.0:

“Resultaten behaald in het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.”

In 70 jaar is een hoop veranderd. Nieuwe inzichten hebben ons doen inzien dat de methode goed is, maar na 70 jaar wel een opfrisbeurt kon gebruiken. Daarom hebben wij TWI van goed naar geweldig gemaakt. Door de kracht van TWI te bundelen met de hedendaagse kennis en de daarbij komende technische ontwikkelingen zijn we in staat geweest om TWI 2.0 te ontwikkelen.

TWI 2.0 is na de recente economische crisis het antwoord voor de toekomst. Wij geloven in effectiviteit. Het moet direct praktisch toepasbaar zijn en resultaten moeten direct meetbaar zijn.

Duidelijkheid, veiligheid (mens en product), draagvlak en in het vereiste tempo foutloos werken is wat TWI 2.0 biedt. Niet theoretisch, maar concreet aantoonbaar met resultaten. Dit alles in een positief kritische beroepshouding.

Ook de training TWI 2.0 vinden wij moet na 70 jaar praktisch en effectief zijn. Met twee dagen training is TWI 2.0 in de praktijk concreet toepasbaar en kunnen de eerste resultaten zichtbaar worden.

Zelf een keer het effect van TWI 2.0 ervaren? Meld je dan aan voor de kennismakingsworkshop TWI 2.0

Zelf een keer het effect van TWI 2.0 ervaren? Meld je dan aan voor de kennismakingsworkshop TWI 2.0. Wij geloven dat we elkaar kunnen helpen door onze kennis en passie te delen, dus door het gewoon te gaan doen. Geen mooie theoretische verhalen maar aan de hand van concrete resultaten uit de praktijk van onze klanten.

Wij willen je hier graag inspireren met concrete feiten en samen te inventariseren hoe de TWI 2.0 methode jullie kan helpen met jullie uitdagingen. Het enige wat je hoeft te doen is aanmelden op deze pagina. Schrijf je dus snel kosteloos in!

Het programma:
Inloop vanaf 12:30 uur
Kennismakingsworkshop van 13:00 uur tot 16:30
Van 16:30 tot 17:30 informele afsluiting onder genot van drankje en hapje

Inschrijven

Om de beschikbare data te bekijken klik op het blanco veld naast de plaatsnaam.

De workshops gaan door bij voldoende deelname.