Wie zijn wij:

TWI company is een speeltuin voor medewerkers die hun talenten willen ontwikkelen en het geweldig vinden om klantgericht bezig te zijn. Wij zijn een mensgerichte organisatie met een dynamisch team waarin met elkaar samen werken om de klanten optimaal te bedienen. Menskracht staat centraal binnen TWI. Dat betekent in de praktijk dat wij zorgen dat de coaches van TWI company ook echt aansluiten bij de teams bij klanten. En pakt het toch anders uit, dan passen wij het team aan. De mensen in het proces zijn de basis. Het is onze uitdaging om de senioriteit in een team optimaal te benutten en jong en oud van elkaar te laten leren. We vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit en je talenten optimaal kunt benutten. Zit je ergens mee spreek dit dan uit zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Heb je ideeën breng ze in en als je het leuk vind dan kun je meedraaien met ontwikkelteams.

Wat ga je doen:

Er ligt een mooi inwerkplan voor je klaar dat we samen met jou invulling gaan geven, zodat je stap voor stap in je rol als Sales Professional kan blijven groeien.


Dit vind je leuk om te doen

vABC Groep Basispakket Beloning

Hier herken jij jezelf in:

Wat bieden wij:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in de sales? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met CV en motivatiebrief. Stuur deze naar robbin@twicompany.com of bel op +31 6 57 83 49 85

Solliciteer direct:

CV:
pdf / docx / jpg en max 6MB