Sales stagiair

Ben jij die student die met goed geen genoegen neemt, maar voor geweldig gaat? Dan ben jij bij TWI Company aan het goede adres!!
Steeds meer van onze klanten willen foutloos werken. TWI Company helpt ze hierbij en hierdoor groeien wij snel. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe Sales en marketing stagiaire.

Wie zijn wij:

TWI Company is een speeltuin voor medewerkers die hun talenten willen ontwikkelen en het geweldig vinden om klantgericht bezig te zijn. Wij zijn een mensgerichte organisatie met een dynamisch team waarin we met elkaar samenwerken om de klanten optimaal te bedienen. Menskracht staat centraal binnen TWI. Dat betekent in de praktijk dat wij zorgen dat de coaches van TWI company ook echt aansluiten bij de teams bij klanten. En pakt het toch anders uit, dan passen wij het team aan. De mensen in het proces zijn de basis. Het is onze uitdaging om de senioriteit in een team optimaal te benutten en jong en oud van elkaar te laten leren. We vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit en je talenten optimaal kunt benutten. Zit je ergens mee spreek dit dan uit zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Heb je ideeën breng ze in en als je het leuk vindt dan kun je meedraaien met ontwikkelteams.

Wat ga je doen:

Vind je het leuk om mee te draaien in een salesteam en contact te hebben met potentiële klanten? Dan is dit iets voor jou! Het zal dus voornamelijk gaan om een meewerkstage.

Tijdens deze stage mag jij ondersteunen met het benaderen van mogelijke nieuwe klanten. Hiermee ga je direct aan de slag met onze leads en het CRM. Om deze vervolg te geven mag je natuurlijk ook mee naar de klantgesprekken. Met al deze informatie kun je samen met het salesteam aan de slag met de offertes of een laatste check over de offerte die iemand anders heeft geschreven.

Daarnaast zul je bij ons team ook in aanraking komen met een aantal marketingactiviteiten, denk aan: webinars organiseren, LinkedIn, opvolging en zelf knopen doorhakken bij beslissingen. Dit doe je in combinatie met een marketingbureau.

vABC Groep Basispakket Beloning

Wat zoeken wij:

Wat bieden wij: