(Junior) Coach

Steeds meer van onze klanten willen foutloos werken. TWI Company helpt ze hierbij en hierdoor groeien wij snel. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe TWI coaches.
Overlegruimte TWI Company

Wie zijn wij:

TWI company is een speeltuin voor medewerkers die hun talenten willen ontwikkelen en het geweldig vinden om klantgericht bezig te zijn. Wij zijn een mensgerichte organisatie met een dynamisch team waarin met elkaar samen werken om de klanten optimaal te bedienen. Menskracht staat centraal binnen TWI. Dat betekent in de praktijk dat wij zorgen dat de coaches van TWI company ook echt aansluiten bij de teams bij klanten. En pakt het toch anders uit, dan passen wij het team aan. De mensen in het proces zijn de basis. Het is onze uitdaging om de senioriteit in een team optimaal te benutten en jong en oud van elkaar te laten leren. We vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit en je talenten optimaal kunt benutten. Zit je ergens mee spreek dit dan uit zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Heb je ideeën breng ze in en als je het leuk vind dan kun je meedraaien met ontwikkelteams.

Wat ga je doen:

Er ligt een mooi inwerkplan voor je klaar dat we samen met jou invulling gaan geven, zodat je stap voor stap in je rol als TWI coach kan groeien.

Zo snel mogelijk krijg je de training TWI trainer en schrijver zodat je weet waar we het over hebben en waar jij ook direct vaardigheid in op kan doen. Vervolgens ga je met een van onze ervaren coaches naar de klant. Samen met de klant duiken we in het (productie) proces, letterlijk! Je trekt je veiligheidsschoenen-en soms ook beschermende kleding aan en dan ga je samen de productievloer op. Direct in het proces daar waar het gebeurt. Je gaat helpen om een gestructureerd inwerkprogramma voor de medewerkers van de werkvloer bij de klanten te maken. Je helpt TWI trainers en schrijvers van klanten door ze te coachen. Daarnaast help je mee om de projectplanningen op te stellen. Ook adviseer je klanten bij de uitrol van TWI in hun organisatie en neem je deel aan de diverse overlegmomenten.

vABC Groep Basispakket Beloning

Wat zoeken wij:

Wat bieden wij: